VÁSÁRLÁS

Alapok és megelőzés
Méregtelenítés
Energia és sport
Super Cal-Pro
Testsúly kontroll
Nők részére
Kozmetikai termékek
Idegrendszer
Különlegességek
Kutyák és macskák

ÚJDONSÁGAINK


Természetes formula, mely elveszi az étvágyat és segít megakadályozni, hogy többet egyen a kelleténél. A SlenderMist az étkezések között optimális szinten tartja a szervezet tápanyag háztartását. A SlenderMist három féle ízben kapható: menta, csokoládé és trópusi gyümölcs. Mindegyikük segít a biztonságos és természetes fogyókúrában. Nassolja ezt! B6-vitamin, pantoténsav, króm, hidroxi-citromsav (HCA), L-karnitin.


A Shape-Up termék elsődleges célja, hogy segítse önt az állandó vagy alkalmi testsúly kontrollban. Ez az egyedülálló termék természetes módon, kizárólag gyógynövényekkel valósítja ezt meg. Amikor ön fogyókúrázik, a Shape-Up biztosítja a normális energiaszintet, a vitalitást. B12-vitamin, keserű narancs, koffein, króm, damiana, gyömbér, ginzeng, csalán, propolisz, szárcsagyökér (sarsaparilla).


A Chitosan-XL egy száz százalékig természetes alapanyagú termék, amit a kitin poliszacharidjából nyernek ki. Kitin található a homár, az osztriga és a rák, valamint egyéb kemény páncéllal rendelkező tengeri állatok külső, megcsontosodott vázában. A chitosan egyik fő jellemzője, hogy a maga nemében páratlanul jól tud zsírmolekulákhoz kapcsolódni. A chitosan a gyomorban kapcsolódik a zsírmolekulához, még mielőtt az metabolizálódna, tehát az anyagcsere folyamatában átalakulna. A Chitosan-XL megköti a zsírmolekulát, és megakadályozza, hogy az felszívódjon az emésztőrendszerben. A zsír a Chitosan-XL-hez kötődve kiürül a szervezetből. A Chitosan-XL rostjai abban különböznek más rostoktól, hogy pozitív ionikus töltéssel rendelkeznek. A pozitív töltés teszi képessé a Chitosan-XL-t arra, hogy a negatív töltésű zsírmolekulákat megkösse. A chitosan egy természetes, emészthetetlen, nem felszívódó rost. A chitosan megköti a zsírokat - egyben a zsírban oldódó vitaminok egy részét is. Ezért a korábban használt chitosan termékek a kúra végére táplálkozási hiánytüneteket okoztak. A VitaMist® Multiple nevű sprayt, mint értékes multivitamin formulát, ajánlott együtt használni, hogy megtartsuk a megfelelő tápanyagszintet.

[x]