VÁSÁRLÁS

Alapok és megelőzés
Méregtelenítés
Energia és sport
Super Cal-Pro
Testsúly kontroll
Nők részére
Kozmetikai termékek
Idegrendszer
Különlegességek
Kutyák és macskák

ÚJDONSÁGAINK


Várva várt termék mindazoknak, akik szeretnék megőrizni az ízületek és porcok egészségét. Fő összetevője a glükózamin-szulfát, mely az ízület szöveteinek természetes alkotóeleme. Ez az anyag alternatív megoldásként használható az Acetaminophen, Aszpirin és egyéb - nem szteroid - gyulladásgátló gyógyszerek helyett. A legtökéletesebb táplálék ízületeinek.
C-, D-vitamin, glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, kálcium, mangán, bór.


Ez a táplálékkiegészítő bárkinek hasznára válik. Egyedülálló összetétele kipróbált, szívműködést erősítő vitaminokat és tápanyagokat tartalmaz.
A benne található koenzim Q10 bizonyítottan olyan tápanyag,
amely hozzájárul az izmok anyagcsere folyamataihoz, ezáltal a szív teljesítőképességét is növeli. C-, E-vitamin, L-lizin, L-prolin, gyömbér, koenzim Q10, fokhagyma, hagyma, rozmaring, csipkebogyó.


Immunrendszer erősítő készítmény aranypecséttel, fokhagymával és megfelelő mennyiségű E-vitaminnal, a méz és a citrom kellemes ízével.
Bíbor kasvirág (echinacea purpurea), E-vitamin, fokhagyma kivonat, méz, citrom aroma, aranypecsét.


A maga nemében páratlan, szabadalmaztatott gyógynövény keverék, amely segít tisztán tartani és átjárhatóvá tenni az arc- és homloküreget, valamint a légcsövet. Minden légvétel olyan édes, olyan felpezsdítő és teljes, mintha a természet lágy ölén tenné! Borsmenta olaj, cayene, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), kerti székfű, gyömbér, aranypecsét, vad saláta, csalán, betónia fa.


Segít leszokni a dohányzásról. A vitaminok és gyógynövények olyan különleges kombinációja, mely jelentősen csökkenti a nikotinéhséget.
B6-, B12-, E-vitamin, bioflavonoidok, kék poloskavész, lapulevél, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), komló, magnólia, propolisz, csúszós szilfa, betónia fa.


Ez a termék a tápanyagok olyan különleges kombinációját tartalmazza, amely bizonyítottan segít a szem egészségének megőrzésében.
A VitaSight erős antioxidánsokat és a szem kezelésében évszázados múlttal rendelkező tápanyagokat alkalmaz a látás minőségének javítására.
A-, C-, E-vitamin, béta-karotin, cink-glükonát, szelén, fekete áfonya és csipkebogyó kivonat, lutein.


Hagyja, hogy a természet ereje csökkentse fájdalmait! A több mint
tucatnyi gyógynövény páratlan együttes hatása évszázadok óta ismert.
B6-, B12-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav, cayenne, kányabangita kéreg, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), kerti székfű, komló, magnólia, golgotavirág, csipkebogyó, őszi margitvirág, vízmelléki csukóka, vad saláta, fűzfakéreg.

[x]