VÁSÁRLÁS

Alapok és megelőzés
Méregtelenítés
Energia és sport
Super Cal-Pro
Testsúly kontroll
Nők részére
Kozmetikai termékek
Idegrendszer
Különlegességek
Kutyák és macskák

ÚJDONSÁGAINK


Az acetil-L-karnitin aminosav és az alfa-lipol sav kombinációja olyan potenciális és sokoldalú antioxidáns, mely energetizálja testünket és elménket. Vitalitásunk szoros összefüggésben áll a sejtplazma karnitin tartalmával. Visszafordítja-e az NRGMist a biológiai órát? Ezt ugyan nem ígérhetjük, de a válaszban nem fog csalódni! Acetil-L-karnitin,
alfa-lipol sav, E-vitamin.


Növelje energiaszintjét akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá.
A Revitalizer természetes gyógynövény alapú B-vitaminokat tartalmaz. Kellemes ízesítése felüdíti egész napját és friss leheletet biztosít.
A-, B1-, B3-, B6-, B12-, E-vitamin, glicin, poliszorbát, L-cisztein, gyömbér, édesgyökér, zab, petrezselyem, golgotavirág, csipkebogyó, schizandra.


A Warm Up felkészíti a szervezetet az edzés során fellépő megnövekedett oxigén, energia és más igényekre. A Warm Up a teljesítmény növelését segíti, késlelteti a kimerültséget és csökkenti a szabadgyökök okozta károsodás esélyét. Hozzájárul a vérkeringés és a zsíranyagcsere fokozódásához, és megelőzi az oxidatív károsodást. A vérkeringés növeléséhez természetes úton, fokhagyma olaj és borsosmenta olaj kivonatokkal járul hozzá. A bene lévő L-karnitin kiemelkedően hatékony zsírégető, mely növeli az elraktározott zsír lebontását, majd energiává alakítását.A formulában található E-vitamin segíti az intenzív edzés során felszabaduló szabad gyökök semlegesítését. Támogatja az edzés alatt megnövekedett igényt a B-vitaminok: tiamin, pantoténsav és B12-vitamin iránt.


A Full Speed a sejtek energiaforrását glükózzal, valamint leucin és valin aminosavláncokkal egészíti ki, hogy eképp késleltesse a légszomj (anaerob úton) és a kifulladás kialakulását, vagyis a bizonyos "holtpont" elérését, melyet állóképesség növelő edzés közben már mindannyian megtapasztaltunk. Az izomgörcsök esélyét a kálium és foszfor csökkenti. A Koenzim Q10 óriási energia és állóképesség növekedést idézhet elő a hatékonyabb oxigénfelvételnek köszönhetően.


A Cool Down tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyre a szervezetnek szüksége van a szigorú fizikai megterhetést követően az izmok felépülésében és növekedésében. Ginzeng kivonatot is tartalmaz, melyről megállapították, hogy csökkenti a regenerálódás időtartamát, növeli az izmok erejét és csökkenti a meghúzódott izmok oxigén igényét. Esszenciális aminosavak segítik az izomszövetek gyógyulását és növekedését. A hozzáadott B-vitaminok pótolják az edzés során bekövetkezett tápanyag veszteséget.[x]