VÁSÁRLÁS

Alapok és megelőzés
Méregtelenítés
Energia és sport
Super Cal-Pro
Testsúly kontroll
Nők részére
Kozmetikai termékek
Idegrendszer
Különlegességek
Kutyák és macskák

ÚJDONSÁGAINK


A Lady Mate teljesen természetes, gyógynövény összetételű táplálékkiegészítő, melynek komponenseit századokon keresztül alkalmazták a menstruáció idején fellépő hangulatingadozás, ingerlékenység és depreszió esetén. A termék B-vitaminnal kombinálva az energiát is növeli.
B6-, B12-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav, folsav.


A folsav a B-vitamin csoport tagja, mely segít a vörös- és fehérvérsejtek képzésében, a nukleinsavak termelődésében, valamint a DNS és RNS molekulák szintézisében. Közreműködik a véralvadáshoz szükséges vérlemezkék képződésében. A folsav növeli az energiát és a jó közérzetet.
B6-, B12-vitamin, folsav.


A Prenatal olyan vitaminpótló, amely a terhességre való felkészülés kezdetétől a szoptatás végéig segíti a szükséges tápanyagok szervezetbe juttatását. A vízben oldódó és zsírban oldódó vitaminok egyensúlya támogatja a magzat egészséges fejlődését anélkül, hogy az édesanya gyomorműködését megzavarná, mint például a tabletták.
A-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, pantoténsav, béta-karotin.


Ennek a spraynek az előnye kettős: egyrészt magas gyógynövénytartalmú táplálékkiegészítő, másrészt gondoskodik arról, hogy a kálcium, magnézium és D-vitamin együtt, egymás hatását erősítve elősegítse az egészséges csontállomány megőrzését. C-, D-vitamin, kálcium, magnézium, alfalfa, cickafark, cayenne, édeskömény, gyömbér, mályva, rozmaring, zsálya, tölgyfa kéreg, betónia fa.


A Serene Anti-Oxidant spray nélkülözhetetlen része a bőrápoló termékeink minden igényt kielégítő választékának. Merthogy a "szépség belülről fakad". A bőr öregedése az élet velejárója, de az idő előtti öregedés megelőzhető. A megoldást a megfelelő tápanyagbevitel, az egészséges életmód és a Serene bőrápolók napi használata kínálja. A Serene Anti-Oxidant Spray a bőr szépségének hangsúlyozásában elérhető legjobb eredményeket hivatott szolgálni. Teszi ezt a sejtek védelme és megújulása által - a természet erejével, a VitaMist® támogatásával.

[x]