VÁSÁRLÁS

Alapok és megelőzés
Méregtelenítés
Energia és sport
Super Cal-Pro
Testsúly kontroll
Nők részére
Kozmetikai termékek
Idegrendszer
Különlegességek
Kutyák és macskák

ÚJDONSÁGAINK


A Super Cal-Pro egy fantasztikus újdonság a vitamin és táplálék-kiegészítő termékek széles palettáján. Kellemes ízű, könnyen elkészíthető, cukormentes kalcium-protein ital, mely magas fehérje, vitamin, kollagén és kálcium tartalmú egyedülálló tápanyag kombináció.
Fogyasztása biztosítja a szervezet számára azokat a természetes anyagokat, melyek a bőrben, hajban és a körmökben található kollagénszintet emelik és állítják helyre. A kollagén felelős az ízületek rugalmasságáért is.

Az évek előrehaladtával vagy orvosi műtétet követően szinte lelehetlen, hogy a napi táplálkozás során 70-100 gramm fehérjét juttassunk a szervezetünkbe, vagyis egészségünk megőrzésének érdekében szükségünk van egy hatásos protein termékre. A protein az izomépítésben is segít.
A Super Cal-Pro ezenkívül tartalmaz még kálciumot, mely a csontok
és fogak felépítésében ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint az izomösszehúzódásban, valamint szoros összefüggésben áll a vérnyomással
és a sejtmembránok egészséges működésével.   D-vitamin, C-vitamin, kálcium, foszfor, vas, magnézium, cink, króm, réz, mangán, molibdén, szelén.

A Super Cal-Pro termék azt a célt szolgálja, hogy a megfelelő alapot biztosítsa a mindenkori egészség, vitalitás és a jó közérzet megőrzéséhez.

[x]