2011-05-10
Megadhatja-e a VitaMist a végső megoldást?

Mexikói vírus - Sertés Influenza - H1N1 vírus - az Új Influenza...
tényleg úton van!
Megadhatja-e a VitaMist a végső megoldást?
Sajnos! Bárcsak meg tudna védeni bennünket a VitaMist attól, hogy elkapjuk ezeket az új fajta
influenzákat.
AZONBAN... mint a súlyosabb influenzák mindegyikénél, a könnyen sérülő, sebezhető emberek
csoportjánál a legnagyobb a komplikációk kockázata.
Egy alacsony ellenállóképességű, legyengült immunrendszer különösképpen megnöveli a vírusfertőzés lehetőségét. Ha erős és egészséges az immunrendszerünk, nagymértékben lehet megerősíteni a
sertés influenza támadásával szembeni küzdelem hatékonyságát.

Mely tápanyagok fontosak az immunrendszer számára?

A cink, mint ásványi anyag, létfontosságú a védelmi rendszerünk jó működése szempontjából. Cinkhiány esetén gyakori a megfázás és influenza.
Bizonyított tény, hogy a cink már a szájban képes erős védelemre a vírusok ellen, megsemmisítve azokat ezen a területen. A C-vitamin immunerősítő ereje nem kíván további magyarázatot, ugye? A cinkkel együtt képez tökéletes kombinációt.

Az echinácia és az aranypecsét (Hydrastis Canadensis) évszázadok óta ismert (megelőző)tulajdonságairól az immunrendszer erősítőjeként.

A szelén az immunsejteket stimulálja, különösképpen a természetes ölősejteket.
A szelén nagyon hiányzik a napi táplálékbevitelünkből, és influenza járvány idején különösen fontos a bevitele táplálékkiegészítőként. Az E-vitamin fontos az ellenállóképesség miatt, valamint antioxidáns is: megvédi a testsejteket a szabadgyökök rombolásától. Mivel a szelén erősíti az antioxidánsok hatását, nagyon hasznos E-vitaminnal kombinálni.

A multivitamin a napi táplálék nélkülözhetetlen adaléka, tápanyag ellátásunkat a megfelelő szinten tartja úgy, hogy a testi funkciók, közöttük az immunrendszer is, megfelelően működjenek.

A vírusok beszéd, köhögés vagy tüsszentés útján kerülnek emberről-emberre. A kézen vagy tárgyakon át is terjedhet, mint például az ajtókilincs, vízcsap, törölköző, stb. A tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb mikroorganizmus (vírusok, baktériumok, és egyéb kórokozók) kéz-kontaktus útján terjed.
A gyakori kézmosás nagyon fontos, de test- vagy kéz-kontaktus után ajánlott fertőtleníteni a kezünket speciális kézfertőtlenítővel.
A Sombra Instant Antibacterial Hand Sanitizer 15 másodpercen belül megöli a kézen található betegségeket okozó baktériumok és csirák 99.9%-át, nem ragad, hidratálja és ápolja kezünk bőrét a hozzáadott jojobának, Aloe Verának és hamamelisznek köszönhetően.
Jó egészséget kívánok Mindenkinek szeretettel
Gajáry Erika

A népi gyógymódok és a "házipatika" szerei, valamint a táplálékkiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

- vissza

2011-05-10
E SZÁMOK

2011-05-10
Megadhatja-e a VitaMist a végső megoldást?

2009-04-24
Aki keres, az talál! Ha B12 kell, hát azt!!!

2009-03-12
ÚJ!!! RELAX +


ARCHÍVUM
[x]