2009-04-24
Aki keres, az talál! Ha B12 kell, hát azt!!!

Egy Édesanya levelét olvashatják, aki átélhette azt az örömöt, hogy megtalálta a kisfia gyógyulásához vezető utat.


 

A fiam bő két éve küszködött gyomor- és nyelőcsőpanaszokkal. Nagy nehezen kiderült, hogy a háttérben ételallergiák, reflux és stresszhelyzetre bekövetkező erős savasodás van, amik természetesen súlyosbítják egymás hatását. Rengeteget hányt, sokszor csak savat, máskor az étel sem maradt benne. Természetesen a gyógyszerek sem. Folyamatosan gyengült, közel 4kg-ot fogyott, állandóan fáradt és totál kimerült, kialvatlan, dekoncentrált volt. Ezen a protonpumpa gátló segített, de az általános állapota csak nem akart javulni, a kondija kritikán aluli volt. Állandó álmossággal, sápadtsággal, beteges fázással, didergéssel.
Természetesen a gyerekorvosunkkal együtt kutattuk a lehetőségeket, így találtam rá egy cikkre, ami azt bizonyította, hogy nem csak a savhiányos, hanem a hiperacid gyomornál is előfordul, hogy a gyomorfal nem tudja termelni a B12 felszívódásához szükséges intrinsic faktort. Mivel a nyelőcsőszonda óta hallani sem akart semmi "brutális" beavatkozásról, kezdtem keresni egy olyan megoldást, ami pótolhatja számára a B12-t injekciókúra nélkül. Így jutottam el a www.vitaminspray.hu -ra.
3 heti befújás után örömmel jelentem, hogy a fiam erősödik, az arca színesedik, a fázékonysága elmúlt, kipihenten ébred, ha akar, akkor tud figyelni arra, amit tanulnia kell(ene). Újra elkezdett edzésre járni, és ma este az volt a legnagyobb gondja, hogy a pocakjából le kéne adni, izmosodni kéne, mert most már újból van rá energiája. Közben érzelmileg, viselkedésre kezd megnyugodni. Csökkent az állandó ingerültsége, sértődékenysége, kezdjük visszakapni azt a jókedélyű, szellemes, játékos fiút, aki korábban volt.
Tudom, ez sokak szerint nem egzakt, hiszen nincsenek hozzá laborleleteim. De ezt a gyereket én már nem akartam megszúratni, az állapotának a megváltozása pedig önmagáért beszél.

- vissza

2011-05-10
E SZÁMOK

2011-05-10
Megadhatja-e a VitaMist a végső megoldást?

2009-04-24
Aki keres, az talál! Ha B12 kell, hát azt!!!

2009-03-12
ÚJ!!! RELAX +


ARCHÍVUM
[x]