2009-03-12
ÚJ!!! RELAX +

A VitaMist  RELAX most RELAX+

E modern formula fő célja az, hogy segítse a pihenést és a hangulati élet stabilitását, valamint egészséges és mély alvást biztosítson.

A VitaMist Relax+ most Griffonia simplicifolia (egy Közép- és Nyugat-Afrikában honos fás szárú futónövény, melynek zöldes színű virágaiból fekete hüvelyes termés keletkezik.) kivonatot is tartalmaz. A növény magjaiból nyert kivonat 5-HTP-t (5-hidroxi-triptofán) tartalmaz. az 5-HTP fontos szerepet játszik a természetes, egészséges alvás elősegítésében, és a belső izgatottság csökkentésében.

Az 5-HTP, mint alapvető építőelem, közvetlen szerepet játszik a szerotonin termelésben, és magasabb lépcsőfok a szerotonin termelési láncában, mint az L-tryptofán. Az 5-HTP ezért hatékonyabb sokkal kisebb adagban is, mint az L-tryptofán.

A megfelelő szerotonin szint meghatározza jó érzésünk, jól létünk érzetét, és kulcsszerepe van sok agyi funkcióban is.

A szerotonin az egyik legfontosabb neurotranszmitter, sok különféle folyamatban vesz részt - a melatoninon keresztül az alvási folyamatokban is. Azon kívül, hogy neurotranszmitter, még sok más funkcióval is rendelkezik a testben a szerotonin. A szerotonin hiánya depressziót, álmatlanságot, idegességet, rögeszmés viselkedést és szertelen evést okozhat - mely elhízáshoz vezethet.

Az L-arginin és L-ornitin aminosavak együttműködő szerepet játszanak a többi összetevővel. A A VitaMist Relax+ nem lenne teljes egyedülálló gyógynövény kivonatunk nélkül, mely nyolc olyan gyógynövényből áll, melyek világszerte ismertek nyugtató és pihentető hatásukról.

Ez a formula azért született, hogy segítse a pihenést és a hangulati élet stabilitását, valamint egészséges és mély alvást biztosítson.

Tartalom: Griffonia simplicifolia kivonat (5-HTP-t tartalmaz), L-arginin, L-ornitin, gyógynövények szabadalmaztatott keveréke a következő növényekből: kányabangita kéreg, őszi margitvirág, komló, vadsaláta, golgotavirág, borsmenta, vízmelléki csukóka és valeriána.

A népi gyógymódok és a "házipatika" szerei, valamint a táplálékkiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

- vissza

2011-05-10
E SZÁMOK

2011-05-10
Megadhatja-e a VitaMist a végső megoldást?

2009-04-24
Aki keres, az talál! Ha B12 kell, hát azt!!!

2009-03-12
ÚJ!!! RELAX +


ARCHÍVUM
[x]